Värme 2018-10-10T08:07:12+00:00

Värme

Installatörerna utför alla sorters installationer/reparationer eller service av värmesystem. Vi installerar även NIBE värmepumpar för bergvärme/jordvärme.

Vi hjälper dig att välja det värmesystem som passar bäst för din fastighet och förbrukning. Varje hus och fastighet är unik! Vi projekterar och installerar de flesta typer av fläktkonvektorer, radiatorsystem och golvvärmesystem i villor, bostadsrättsföreningar eller industrifastigheter.

Nu har du också möjlighet att utnyttja ROT-avdrag och få sänkt arbetskostnad på installationen. Vi redovisar till skatteverket och drar av skatterabatten direkt på fakturan.

Installation av Nibe

Söker du en installatör av luft/vatten-värmepumpar? Vi är återförsäljare och installatörer av NIBE värmepumpar och installerar värmepumpar i alla typer av fastigheter. Värmepumpen är idag ett vanligt sätt att värma upp t.ex. villan eller fritidshuset. En både ekonomisk och miljö-vänlig installation.

En värmepump tar tillvara på solens lagrade energi i mark, berg och vatten, sänker dina uppvärmningskostnader, är driftsäker och pålitlig.

Kontakta oss för mer information  eller läs mer på Nibe.se

Jag vill veta merJa tack, skicka gärna material